Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το «Στην Υγειά μας»

19:38 - 14/11/2022

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για πολύχρονη πορεία του «Στην […] The post Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το «Στην Υγειά μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε «ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το "Στην Υγειά μας"»

«Δεν μου λείπει, ήταν πολλά τα χρόνια που ήταν στον "αέρα" και κουράστηκα» δήλωσε για τη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε στο παρελθόν

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε «ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το "Στην Υγειά μας"»

«Δεν μου λείπει, ήταν πολλά τα χρόνια που ήταν στον "αέρα" και κουράστηκα» δήλωσε για τη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το Στην Υγειά μας»

«Δεν μου λείπει...»

Διαβάστε το στο in.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το Στην Υγειά μας»

«Δεν μου λείπει…»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά θέλουμε το «Στην Υγειά μας»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για πολύχρονη πορεία του «Στην Υγειά μας» και τα σχόλια που του κάνουν μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε «ωραίο το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το ‘’Στην υγειά μας’’, αλλά εγώ κουράστηκα

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, που φέτος πρωταγωνιστεί στην πολύ ωραία σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε –μεταξύ άλλων- για την πολύχρονη πορεία του «Στην Υγειά μας» και τα σχόλια που του κάνουν μέχρι και σήμερα.Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Παπαδόπουλος, που φέτος πρωταγωνιστεί στην πολύ ωραία σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε –μεταξύ άλλων- για την πολύχρονη πορεία του «Στην Υγειά μας» και τα σχόλια που του κάνουν μέχρι και σήμερα.Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης: Για 17 χρόνια κάνατε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το «Στην Υγειά μας»

Στο 7 Μέρες Tv παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ο ηθοποιός μίλησε για την πολύχρονη πορεία του «Στην Υγειά μας» και τα σχόλια που του κάνουν έως και σήμερα. Για 17 χρόνια κάνατε το πολύ επιτυχημένο «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Σας λείπει; Όχι ακόμη. Λείπει Το άρθρο Σπύρος Παπαδόπουλος: Μου λένε ωραίο είναι το σίριαλ, αλλά εμείς θέλουμε το «Στην Υγειά μας» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»