Εισβολή στο Καπιτώλιο - Μάικ Πενς: Εξαιτίας του Τραμπ «κινδύνευσε η ζωή μου» - Ταραχοποιοί φώναζαν «κρεμάστε τον»

19:20 - 14/11/2022

Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχε χρειαστεί τότε αν αναζητήσει καταφύγιο για να προφυλαχθεί από τους αφινιασμένους υποστηρικτές του μεγιστάνα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εισβολή στο Καπιτώλιο – Μάικ Πενς: Εξαιτίας του Τραμπ «κινδύνευσε η ζωή μου» – Ταραχοποιοί φώναζαν «κρεμάστε τον»

Ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου, της οικογένειάς μου και όσων βρίσκονταν στο Καπιτώλιο», με την ομιλία του στις 6 Ιανουαρίου 2021, την ημέρα της εισβολής οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο, δήλωσε ο τότε αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, σύμφωνα με απόσπασμα τηλεοπτικής συνέντευξης που μεταδόθηκε χθες Κυριακή. «Τα λόγια του προέδρου εκείνη την […] The post Εισβολή στο Καπιτώλιο – Μάικ Πενς: Εξαιτίας του Τραμπ «κινδύνευσε η ζωή μου» – Ταραχοποιοί φώναζαν «κρεμάστε τον» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μαρούσι: Οι στιγμές που ο 15χρονος μπαίνει σε καφέ για να ζητήσει βοήθεια μετά το μαχαίρωμα που δέχτηκε - Δείτε βίντεο

Ο νέος υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας είχε γλιτώσει από θαύμα στην επίθεση στους Δίδυμους Πύργους

ΗΠΑ: Με παραδοσιακούς χορούς γιόρτασαν τη Βραδιά Ελληνικής Κληρονομιάς στο Σικάγο πριν τον αγώνα Μπουλς - Μπακς - Δείτε βίντεο

Κατάρ: Η Ντόχα ζητεί να αρθούν γρήγορα οι κυρώσεις κατά της Συρίας

My Style Rocks: Η Έλενα Χριστοπούλου αποθέωσε τη Νικολέτα - Έχεις ξεπεράσει τον εαυτό σου, είπε

Ηράκλειο: Αποφυλακίστηκε 30χρονος που είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 16χρονης