Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν θέλω να συζητάω άλλο για το The Crown γιατί με ενοχλεί – Έκανα γυρίσματα, πληρώθηκα αδρά

18:52 - 14/11/2022

Στη Μαγιόρκα βρέθηκε πριν λίγο καιρό ο Σπύρος Μπιμπίλας προκειμένου να συμμετάσχει στην σειρά «The Crown». Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, θα υποδυόταν τον Γιάννη Λάτση. Η σειρά βγήκε στον «αέρα» όμως η σκηνή στην οποία συμμετείχε ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν προβλήθηκε. Τι συνέβη και κόπηκε; Ο Σπύρος Μπιμπίλας, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και ανέφερε πως πλέον δεν θέλει να συζητάει το συγκεκριμένο θέμα γιατί τον ενοχλεί. «Δεν θέλω να συζητάω άλλο για το The Crown γιατί με ενοχλεί. Εμένα μου ζητήθηκε να κάνω ακρόαση και μεταξύ πολλών ηθοποιών διάλεξαν εμένα. Πήγα κι έκανα γυρίσματα, πληρώθηκα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς