Πενς: Ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο εμένα και την οικογένειά μου με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο
15:02 - 14/11/2022
Οι σχέσεις Ντόναλντ Τραμπ-Μάικ Πενς έχουν διαρραγεί εδώ και καιρό. Τώρα, ο πρώην αντιπρόεδρος Πενς είπε σε συνέντευξή του ότι ο τότε πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «έθεσε σε κίνδυνο εμένα και…
Πενς: Ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο εμένα και την οικογένειά μου με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάικ Πενς: Ο Τραμπ «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου» την ημέρα της εισβολής στο Καπιτώλιο
Ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου, της οικογένειάς μου και όσων βρίσκονταν στο Καπιτώλιο», με την ομιλία του...
Διαβάστε το στο ZouglaΜάικ Πενς: «Ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου» με την εισβολή στο Καπιτώλιο
Ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου, της οικογένειάς μου και όσων βρίσκονταν στο Καπιτώλιο», με την ομιλία του στις 6 Ιανουαρίου 2021, την ημέρα της εισβολής οπαδών του Τραμπ στο Καπιτώλιο.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠενς: Ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου την ημέρα της εισβολής στο Καπιτώλιο
Πενς: Ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου την ημέρα της εισβολής στο Καπιτώλιοvdounis
Mon, 14/11/2022 - 22:56
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΠενς: Ο Τραμπ έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου με τα γεγονότα στο Καπιτώλιο
Ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή μου, της οικογένειάς μου και όσων βρίσκονταν στο Καπιτώλιο», με την ομιλία του στις 6 Ιανουαρίου 2021, την ημέρα της…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.gr