Βασίλειος Κωστέτσος: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου»

14:10 - 14/11/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας βρέθηκε τη Δευτέρα 14/11 ο Βασίλειος Κωστέτσος.  O γνωστός σχεδιαστής μόδας, To άρθρο Βασίλειος Κωστέτσος: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο αλλά τον τελευταίο καιρό έχανα τα μαλλιά μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασίλειος Κωστέτσος: «Το άγχος μου να φέρω μοντέλα από το εξωτερικό με έκανε να χάσω τα μαλλιά μου»

Συνέντευξη στο "Πρωινό Μας" και τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, όπου αναφέρθηκε στη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε πρόσφατα.Συνέντευξη στο "Πρωινό Μας" και τη Φαίη Σκορδά παραχώρησε ο Βασίλειος Κωστέτσος, όπου αναφέρθηκε στη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε πρόσφατα.Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αρχικά μίλησε για τις πρώτες ημέρες μετά τη μεταμόσχευση. «Τις τρεις πρώτες ημέρες, πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά κι αριστερά και δημοσιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: «Το άγχος να φέρω τα top models του εξωτερικού με έκανε και έχασα μαλλιά μου»

Ο Βασίλειος Κωστέτσος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μεταμόσχευση μαλλιών στην οποία προέβη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Βασίλειος Κωστέτσος: "Το άγχος μου για να φέρω μοντέλα από το εξωτερικό με έκανε να χάσω τα μαλλιά μου"

"Είναι επικίνδυνο και πρέπει να προσέξεις πολύ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»