Γιάννης Ζουγανέλης: «Γνωστοί μου έχουν πει “Πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά”»
11:26 - 14/11/2022
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στο Astra TV και ανέφερε μία σοκαριστική πτυχή της πραγματικότητας στην Ταϊλάνδη σχετικά με την παιδική σεξουαλική εκμετάλλευση που δυστυχώς υπάρχει, όσο κι αν την αγνοούμε. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, έχει γνωστούς που του έχουν προτείνει να ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά. Όπως χαρακτηριστικά είπε ... Περισσότερα
To άρθρο Γιάννης Ζουγανέλης: «Γνωστοί μου έχουν πει “Πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Ζουγανέλης: Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά
Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΓιάννης Ζουγανέλης: Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στο AstraTV αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά με τη σεξουαλική...
Διαβάστε το στο ZouglaΓιάννης Ζουγανέλης: «Πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά»
«Μου έχουν προτείνει και εμένα να πάω», αποκαλύπτει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο in.grΖουγανέλης: Γνωστοί του πάνε Ταϊλάνδη για να συνευρεθούν με παιδιά
Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω γνωστούς που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη επειδή μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά»Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΓιάννης Ζουγανέλης: «Μου πρότειναν να πάμε στην Ταϊλάνδη για να κάνουμε σεξ με παιδιά»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εκπομπή «Status» στο ASTRA TV, αναφέρθηκε στους μεγάλους σταθμούς της ζωής και της καριέρας του, για τα επόμενα επαγγελματικά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΖουγανέλης: Γνωστοί μου πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Astra TV αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα της παιδεραστίας υποστηρίζοντας μάλιστα πως και ο ίδιος γνωρίζει κόσμο που ταξιδεύει μέχρι την Ταϊλάνδη για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Βόμβα» από τον Γιάννη Ζουγανέλη: «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά”»
Συνέντευξη στην εκπομπή Status του κυπριακού Astra Τv, έδωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης, οποίος ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. Ο Γιάννης Ζουγανέλης σόκαρε με την αποκάλυψή του, καθώς με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανέφερε πως «Πολλοί γνωστοί μου πηγαίνουν στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Μη σε εκπλήσσει καθόλου. Απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Υπάρχουν πάρα […]
Το άρθρο «Βόμβα» από τον Γιάννη Ζουγανέλη: «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά”» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Γνωστοί μου πρότειναν να πάμε στην Ταϊλάνδη για να κάνουμε σεξ με παιδιά»
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα προχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα προχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης.«Το λέω για πρώτη φορά. Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που κατά καιρούς μου λένε «πάμε στην Ταϋλάνδη, γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά». Μην σε εκπλήσσει καθόλου. Απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας» εξομολογείται ο Γιάννης Ζουγανέλης και σοκάρει. «Είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Γνωστοί μού πρότειναν να πάμε στην Ταϊλάνδη για να κάνουμε σεξ με παιδιά»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή «Status» στο ASTRA TV. Ο δημοφιλής […]
The post Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Γνωστοί μού πρότειναν να πάμε στην Ταϊλάνδη για να κάνουμε σεξ με παιδιά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά”»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός σε συνέντευξή του στην εκπομπή Status του κυπριακού Astra Τv,
To άρθρο Σοκάρει ο Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχω γνωστούς που μου λένε “Πάμε Ταϊλάνδη για να έρθουμε σε σεξουαλική επαφή με παιδιά”» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grO Γιάννης Ζουγανέλης σοκάρει: Έχω γνωστούς που μου πρότειναν ταξίδι στην Ταϊλάνδη για σεξ με παιδιά
«Ζούμε σε έναν κόσμο που συνυπάρχουμε με όλα αυτά τα πράγματα που "σκοτώνουν τη ζωή"»
Διαβάστε το στο news.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Εχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά»
«Εχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφερόμενος στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί εκεί σχετικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στο AstraTV αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΖουγανέλης: Γνωστοί μου πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Astra TV αναφέρθηκε στο σοβαρό ζήτημα της παιδεραστίας υποστηρίζοντας μάλιστα πως και ο ίδιος γνωρίζει κόσμο που ταξιδεύει μέχρι την Ταϊλάνδη για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά. «Έχω γνωστούς όχι φίλους που κατά καιρούς μου λένε πάμε στην Ταϊλάνδη γιατί εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιαννης Ζουγανέλης: «Ξέρω πολλούς που πάνε Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά»
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο AstraTV, αναφέρθηκε στην πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων.Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε αυτό, ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά».«Μην […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιάννης Ζουγανέλης: Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά
Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραχώρησε συνέντευξη στο AstraTV και αναφέρθηκε στη ζοφερή πραγματικότητα που επικρατεί στην Ταϊλάνδη, σχετικά με την σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Απόσπασμα της συνέντευξής του προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Σε αυτό, ο γνωστός καλλιτέχνης ανέφερε: «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που πρότειναν να πάμε ταξίδι στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούμε να κάνουμε σεξ με παιδιά». «Μην σε […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: Έχω γνωστούς που πάνε στην Ταϊλάνδη, επειδή εκεί μπορούν να κάνουν σεξ με παιδιά appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΓιάννης Ζουγανέλης: «Μου πρότειναν να πάμε στη Ταϊλάνδη για να κάνουμε σεξ με παιδιά»
Για τα όσα συμβαίνουν στην Ταϊλάνδη μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του στο Astra TV. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι έχει γνωστούς που του πρότειναν να πάει μαζί τους ταξίδι στη Ταϊλάνδη για να έρθει σε σεξουαλική επαφή με παιδιά. Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». «Έχω γνωστούς, όχι φίλους, που κατά καιρούς έχω […]
The post Γιάννης Ζουγανέλης: «Μου πρότειναν να πάμε στη Ταϊλάνδη για να κάνουμε σεξ με παιδιά» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΣοκ από Γιάννη Ζουγανέλη: Γνωστοί πρότειναν να πάμε στην Ταϊλάνδη για σεξ με παιδιά
«Μην σε εκπλήσσει καθόλου, απλώς κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχουν πολλοί στον κόσμο μας, που πάνε στην Ταϊλάνδη για να κάνουν σεξ με παιδιά. Τους λέω "δεν ντρέπεστε λιγάκι;", αλλά δεν τους νοιάζει αυτό.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr