Έλενα Χριστοπούλου κατά Ραμόνας Βλαντή: «Και τα δικά της ελληνικά δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει»
10:30 - 14/11/2022
Τις δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή σχολίασαν στο «Πρωινό μας». Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, θέλησε […]
The post Έλενα Χριστοπούλου κατά Ραμόνας Βλαντή: «Και τα δικά της ελληνικά δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Ραμόνα Βλαντή για τις δηλώσεις της για τη Χατζηπαντελή
«Δεν μπορούμε να μιλάμε έτσι για άλλες γυναίκες», λέει η Έλενα Χριστοπούλου. Στο «Πρωινό μας» σχολίασαν τις δηλώσεις που έκανε η Ραμόνα Βλαντή για τη Σοφία Χατζηπαντελή. Η Έλενα Χριστοπούλου, μάλιστα, θέλησε να της δώσει και μια συμβουλή. «Εγώ θέλω να δώσω μια γλυκιά συμβουλή στη Ραμόνα. Επειδή κάποια στιγμή είπε ότι δεν μπορεί η ... Περισσότερα
To άρθρο Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά στη Ραμόνα Βλαντή για τις δηλώσεις της για τη Χατζηπαντελή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΈλενα Χριστοπούλου για Ραμόνα Βλαντή: «Και τα δικά της ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει»
Η Ραμόνα Βλαντή έριξε πάλι τα «βέλη» της προς πάσα κατεύθυνση και συγκεκριμένα κατά της Σοφίας
To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου για Ραμόνα Βλαντή: «Και τα δικά της ελληνικά δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΧριστοπούλου κατά Βλαντή: "Και τα δικά της ελληνικά δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει"
"Θέλω να πω ότι η γλώσσα μας βιάζεται απ’ όλους μας καθημερινά ποικιλοτρόπως και στην τηλεόραση και όχι μόνο"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr