Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σέβομαι την περίοδο που διανύει»

09:10 - 14/11/2022

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το πάνελ του «Mega Καλημέρα» η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στην εκπομπή ως καλεσμένη και όλοι την...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»

Ο Αντώνης Λουδάρος είχε συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για μία σεζόν στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου», ενώ κατά […] The post Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σέβομαι την περίοδο που διανύει»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι βρέθηκε σήμερα στην παρέα της εκπομπής Mega Καλημέρα και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα όσα συμβαίνουν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει οδηγήσει σε αρκετές τοποθετήσεις από πρόσωπα που έχουν συνεργαστεί μαζί τους. «Έχω δουλέψει δύο χρόνια […] The post Φλορίντα Πετρουτσέλι για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Σέβομαι την περίοδο που διανύει» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Κατερίνα Ζαρίφη για συνεργασία με Φαίη Σκορδά: «Μέχρι να μπει η υπογραφή δεν μπορείς να πεις ότι εντάσσεσαι κάπου»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στόλισε για τα Χριστούγεννα μαζί με τα παιδιά της – Το εντυπωσιακό δέντρο

Μαριέττα Χρουσαλά: Για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Σίσσυ Χρηστίδου: Στόλισε για τις γιορτές παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Αποκαλύπτει για το διάστημα που άφησε πίσω τα επαγγελματικά για την μητρότητα

Πόσο αλάτι πρέπει να προσθέτω στη διατροφή του παιδιού μου