Νικολαΐδης: «Η ΑΕΚ του πρώτου μέρους είναι η καλύτερη που έχω δει σε εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

20:44 - 13/11/2022

Ο Ντέμης Νικολαΐδης εκθείασε την εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο μέρος απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολαΐδης: «Η σημερινή ΑΕΚ του 1ου ημιχρόνου, είναι η καλύτερη που έχω δει» (ΦΩΤΟ)

Αποθεώνει την ΑΕΚ ο Νικολαΐδης για την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη! Ο Ντέμης Νικολαΐδης αποθεώνει την ΑΕΚ για την εμφάνιση του α’ ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη, όπου η Ένωση είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, ενω ταυτόχρονα αμυντικά δεν έχει κινδυνέψει καθόλου. «Η σημερινή ΑΕΚ του 1ου ημιχρόνου, είναι η καλύτερη ΑΕΚ που έχω δει σε εκτός έδρας παιχνίδι […] The post Νικολαΐδης: «Η σημερινή ΑΕΚ του 1ου ημιχρόνου, είναι η καλύτερη που έχω δει» (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΠΑΣΠ: «Συγχαρητήρια προς την Ομόνοια Αραδίππου για μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς»

Βαγγέλης Παυλίδης: Ευρωπαίος από... Μπέμπης, τώρα πια ο Έλληνας «Mr. Champions League»! (vid)

Καταγγελία γυναίκας στην Αγία Παρασκευή για τραμπούκο οδηγό μηχανής - Τι της είπε η Αστυνομία (vid)

Τραμπούκος οδηγός μηχανής τρομοκράτησε μάνα και κόρη και τους έσπασε τον καθρέπτη επειδή του κόρναραν (vid)

Έβερτον - Λίβερπουλ: Η στιγμή που υπάλληλος σεκιούριτι δέχεται καπνογόνο στο πρόσωπο από οπαδούς των Ζαχαρωτών (vid)

Παναθηναϊκός Conference League: Οι περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης από τα ζευγάρια των play-offs!