Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η γνωριμία, η σχέση από απόσταση, και η εγκυμοσύνη

19:50 - 13/11/2022

Ποζάροντας ξαπλωμένη στο κρεβάτι δίπλα στον αγαπημένο της Αλμπέρτο Μποτία και αφήνοντας ακάλυπτη τη φουσκωμένη της To άρθρο Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η γνωριμία, η σχέση από απόσταση, και η εγκυμοσύνη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Φουρέιρα και Αλμπέρτο Μποτία: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η κρίση στη σχέση και η εγκυμοσύνη

Το love story του ζευγαριού από την πρώτη γνωριμία μέχρι και την τρυφερή ανακοίνωση ότι θα γίνουν γονείς

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Οι ευχές των celebrities μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Το απόγευμα της Κυριακής 13/11 η Ελένη Φουρέιρα επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό κι έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η επανασύνδεση μετά τον χωρισμό και το παιδί που περιμένουν

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Μετά από περίπου έξι χρόνια σχέσης, ο έρωτάς τους επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο. Τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Η...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Φουρέιρα - Δέχτηκε άπειρες ευχές για την εγκυμοσύνη της

Περιμένει το πρώτο παιδί της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»