Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Δεν πολυταιριάζαμε με τη Μίνα»

15:32 - 12/11/2022

Το δικό της ξεχωριστό «αντίο» είπε η Νένα Μεντή στη Μίνα Αδαμάκη μέσα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα […] The post Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Δεν πολυταιριάζαμε με τη Μίνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: Την εκτιμούσα και την θαύμαζα

Ο χαμός της Μίνας Αδαμάκη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο με την Νένα Μεντή την τηλεοπτική της αδελφή στη δημοφιλή σειρά «Τρεις Χαριτές» να την αποχαιρετά. Η Νένα Μεντή μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» για τη σχέση που είχε με την Μίνα Αδαμάκη λέγοντας ότι την εκτιμούσε και τη θαύμαζε ως συνάδελφο. ... Περισσότερα To άρθρο Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: Την εκτιμούσα και την θαύμαζα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νένα Μεντή για Μίνα Αδαμάκη: «Έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου»

Η Νένα Μεντή αποχαιρετά την αγαπημένη της «Χάρις», Μίνα ΑδαμάκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νένα Μεντή: Η Μίνα Αδαμάκη ήταν εσωστρεφής και μοναχική

«Λυπάμαι πολύ που δεν κάναμε παρέα»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»