Χίος: Ο «Μυστράς του Αιγαίου» και οι καμπάνες ιστορικής εκκλησίας που χτυπούν ξανά μετά από δεκαετίες

15:24 - 12/11/2022

Η εκκλησία χτίστηκε στα πρώτα χρόνια της Τουρκοκρατίας μέσα στον οχυρωμένο οικισμό, την ακρόπολη του συνόλου του Αναβάτου. Η Χίος στο επίκεντρο για τα όσα συμβαίνουν, σε μια μέρα με ξεχωριστή σημασία… Η καμπάνα της εκκλησιάς της Παναγίας, των Εισοδίων της Θεοτόκου, στο μεσαιωνικό Ανάβατο της Χίου χτυπά σήμερα Σαββάτο 12 Νοεμβρίου για πρώτη φορά ... Περισσότερα To άρθρο Χίος: Ο «Μυστράς του Αιγαίου» και οι καμπάνες ιστορικής εκκλησίας που χτυπούν ξανά μετά από δεκαετίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στέφανος Τσιτσιπάς – Καρένιο Μπούστα 2-1: Νίκησε και έφερε το Ελλάδα – Ισπανία στα ίσα

Απόστολος Γκλέτσος: Εμένα στην ερωτική πράξη δε μου βγαίνει η βία – Δεν μπορώ να είμαι με κάποια που ψηφίζει ΝΔ

Μπακασέτας: Δεν υπήρχε χημεία στον Παναθηναϊκό με τον Αλόνσο – Έκανα δύο ημέρες να συνέλθω από το ματς με τον Άγιαξ

Κουρσκ: Η ρωσική αντεπίθεση στρατηγικό δίλημμα για τους Ουκρανούς – «Κλειδί» η στάση του Τραμπ

Συνελήφθη 46χρονος για διακίνηση και εμπορία ηρωίνης σε περιοχές της Αττικής

Η Βρετανία «πνίγεται» στην ομίχλη – Πυκνό πέπλο καλύπτει τμήματα της χώρας, προβλήματα στις πτήσεις