Μαγκουάιρ: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

10:56 - 12/11/2022

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χάρι Μαγκουάιρ παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύλληψή του στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020, αλλά και το πώς βιώνει την έντονη κριτική που δέχεται στα social media.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαγκουάιρ: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου»

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χάρι Μαγκουάιρ παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύλληψή του στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020, αλλά και το πώς βιώνει την έντονη κριτική που δέχεται στα social media.

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χάρι Μαγκουάιρ: Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου

Μπορεί ο Χάρι Μαγκουάιρ να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως σε συνέντευξή του στους Times μίλησε για τον καυγά στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020 κι οδήγησε στη σύλληψή του. «Μερικοί άνθρωποι θα με πιστέψουν. κάποιοι δεν θα το κάνουν. Αλλά ένα πράγμα που θα έλεγα για τη Μύκονο είναι ότι δεν μετανιώνω. Δεν ανησυχώ για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Δεν ανησυχώ για οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτό γιατί η συνείδησή μου είναι τόσο καθαρή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί εκείνο το βράδυ, ήμασταν εννέα, όλοι καταλαβαίνουμε τι συνέβη», ανέφερε αρχικά. Στη συνέχεια, ο αμυντικός της Γιουνάιτεντ παραδέχτηκε ότι από τότε άρχισε να εμπιστεύετ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαγκουάιρ: “Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου”

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν μετανιώνει για όσα έγιναν στη Μύκονο, όπως δήλωσε στους Times, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει ήσυχη τη συνείδησή του. Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε στους Times και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ήταν πρωταγωνιστής στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για όσα συνέβησαν […] The post Μαγκουάιρ: “Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου” appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Μαγκουάιρ: “Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου”

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν μετανιώνει για όσα έγιναν στη Μύκονο, όπως δήλωσε στους Times, τονίζοντας ότι ο ίδιος έχει ήσυχη τη συνείδησή του. Ο Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε στους Times και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό που ήταν πρωταγωνιστής στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020. Ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για όσα συνέβησαν εκεί, καθώς η […] The post Μαγκουάιρ: “Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στη Μύκονο, έχω ήσυχη τη συνείδησή μου” appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Μαγκουάιρ: «Δεν μετανιώνω για ό,τι έγινε στην Μύκονο, έχω ήσυχη την συνείδησή μου»

Λίγο πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, ο Χάρι Μαγκουάιρ αναφέρθηκε στην σύλληψή του στην Μύκονο τον Αύγουστο του 2020 αλλά και στην δριμεία κριτική που δέχεται σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στους «Times».

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χάρι Μαγκουάιρ παραχώρησε συνέντευξη στους «Times» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύλληψή του στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020, αλλά και το πώς βιώνει την έντονη κριτική που δέχεται στα social media. Ο Χάρι Μαγκουάιρ και η οικογένειά του απασχόλησαν τον ελληνικό (και τον […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

ΑΠΟΕΛ: Ο Χιμένεθ μπροστά σε κρίσιμα διλήμματα για τον άξονα

Η αστυνομία ερευνά τον θάνατο του παγκοσμίου φήμης χορευτή μπαλέτου Βλαντίμιρ Σκλιάροφ

Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε τη συνάντηση με τον Κουφοντίνα πριν τη σύλληψή του (vid)

LIVE το ΝΒΑ στο Gazzetta

Παναθηναϊκός: Το απόλυτο στα νέα συμβόλαια, πέντε αποχωρήσεις, ένα ερωτηματικό και τρεις οψιόν ανανέωσης για το καλοκαίρι

Για κάθε δύσκολη περίπτωση, ο Άρης έχει το παράδειγμα του Λορέν Μορόν