Ξέσπασε η Άννα Βερούλη: «Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου»
22:04 - 11/11/2022
Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Άννα Βερούλη, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […]
The post Ξέσπασε η Άννα Βερούλη: «Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Βερούλη: «Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου»
Οι στιγμές που δεν μπορεί να ξεχάσει η Άννα ΒερούληΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆννα Βερούλη: Δεν σεβάστηκαν το πρόβλημα υγείας της μάνας μου – Μου είπε να εξομολογηθώ επειδή προπονούμουν με αγόρια
Η πρωταθλήτρια στο ακόντιο Άννα Βερούλη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 της ΕΡΤ απέναντι από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου και μίλησε για όλα. Ομολόγησε ότι αν κάτι της λείπει από τη ζωή αυτό είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο ενώ ένα παράπονό της είναι ότι η Ελλάδα δεν εκμεταλλεύτηκε ποτέ τη δυναμική που είχαν τότε η ίδια και η Σοφία Σακοράφα. Η Άννα Βερούλη εξομολογήθηκε πως όταν πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό ήρθε αντιμέτωπη με ταμπού της εποχής. «Πήγαινα στο κατηχητικό και με κάλεσε η κατηχητικού μας στα 14 μου και μου είπε να εξομολογηθώ επειδή προπονούμουν με αγόρια και αν με άφηνε ο παπάς να ξαναπήγαινα». Σε άλλο σημείο η αθλήτρια
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr