Εθνική ομάδα-Ιτούδης: «Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση»!

22:00 - 11/11/2022

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Δημήτρης Ιτούδης αναγνώρισε την ανωτερότητα…

Διαβάστε Περισσότερα στο onsports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιτούδης: «Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση αυτή»

Την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στα «παράθυρα», με αφορμή τις ιδιαίτερες συνθήκες υπό τις οποίες οι ομάδες διεκδικούν...

Διαβάστε το στο Zougla

Ιτούδης: «Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση αυτή… »

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Γιώργος Τσαλμπούρης από την Εθνική Ελλάδας και οι Λούκα Μπάνκι, Γιάνις Στρέλνιεκς από τη Λετονία, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης στο Ηράκλειο. The post Ιτούδης: «Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση αυτή… » appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ιτούδης «Τι θέλει η FIBA από αυτή την διοργάνωση;»

Ιτούδης «Τι θέλει η FIBA από αυτή την διοργάνωση;» 11/11/2022 Σαφείς αιχμές για τις συνθήκες υπό τις οποίες αναγκάστηκε η Εθνική μπάσκετ να δώσει το παιχνίδι με τη Λετονία άφησε ο Δημήτρης Ιτούδης. «Συγχαρητήρια στην αντίπαλό μας. Ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Οι παίκτες μας πάλεψαν πολύ, υπήρχε μεγάλη επιθυμία να πιέσουμε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια και αυτή είναι ότι με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις, όσα λάθη κι αν κάνει ο αντίπαλος. Είχαμε κακές εκτελέσεις στην επίθεση», είπε για το ματς ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε: «Σήμερα είχαμε μια ομάδα, αύριο θα έχουμε μια άλλη και δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση αυτή. Αυ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ onsports.gr

Γιάννης Αλαφούζος: «Στιγμές πένθους - Τα ΜΜΕ να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του George»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανατριχιαστικό μήνυμα των διεθνών - «Απόψε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του»

Ραντεβού με την τύχη έδωσε χθες ένας παίκτης του ΛΟΤΤΟ στις Γούβες Ηρακλείου

Συντετριμμένοι όλοι στο Κορωπί για τον Τζορτζ Μπάλντοκ - Ακυρώθηκαν οι προπονήσεις στον Παναθηναϊκό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατό του - «Πνιγμός εντός ύδατος»

Εθνική Ελλάδας: Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα με την Αγγλία - Οι επαφές με την UEFA