Ελένη Ράντου: «Δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου γιατί είναι πάντα θετική»
14:44 - 11/11/2022
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 10/11 η θεατρική παράσταση “Το πάρτι της ζωής μου” της
To άρθρο Ελένη Ράντου: «Δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου γιατί είναι πάντα θετική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ράντου για Παπακωνσταντίνου: «Δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη του γιατί είναι πάντα θετική»
«Ό,τι και να κάνω θα μου πει, “τι καλά που το έκανες"» δήλωσε η ηθοποιός - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕλένη Ράντου: Δεν εμπιστεύομαι τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η γνώμη του είναι πάντα θετική
Το βράδυ της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα η θεατρική παράσταση «Το πάρτι της ζωής μου» της Ελένης Ράντου, και από το κοινό δε θα μπορούσε να λείπει ο σύζυγός της Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μετά το τέλος της παράστασης, η Ελένη Ράντου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε ότι δεν εμπιστεύεται τη γνώμη του συζύγου της στα επαγγελματικά ... Περισσότερα
To άρθρο Ελένη Ράντου: Δεν εμπιστεύομαι τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, η γνώμη του είναι πάντα θετική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΡάντου για Παπακωνσταντίνου: «Δεν εμπιστεύομαι τη γνώμη του γιατί είναι πάντα θετική»
Για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει, αλλά και τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε η Ελένη Ράντου σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε. Το «πάρτι της ζωής μου» έκανε πρεμιέρα και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έδωσε το «παρών» και μάλιστα κάθισε στις μπροστινές θέσεις για να παρακολουθήσει την παράσταση. Στο τέλος, η ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές […]
Διαβάστε το στο irafina.gr