Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα του – Άτομα εμψύχωναν τον Ρουπακιά»
13:08 - 11/11/2022
Με τις καταθέσεις αστυνομικών που κλήθηκαν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά συνεχίζεται σήμερα (11.11.2022) η δίκη για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας. Αστυνομικός ο οποίος κλήθηκε το βράδυ της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού στο σημείο, καθώς έλαβε σήμα ότι ... Περισσότερα
To άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα του – Άτομα εμψύχωναν τον Ρουπακιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα και μου είπε για τον Ρουπακιά "Αυτός με μαχαίρωσε"»
«Ο Παύλος Φύσσας σήκωσε την μπλούζα και μου έδειξε το τραύμα. "Αυτός με μαχαίρωσε" μου είπε» , κατέθεσε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που είδε τον Γιώργο Ρουπακιά «να διαπληκτίζεται» με τον μουσικό.
Διαβάστε το στο thebest.grΔίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας έδειξε τον δολοφόνο του λίγο πριν πεθάνει»
Ο Παύλος Φύσσας έδειξε τον δολοφόνο του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή όπως κατέθεσε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αστυνομικός της ΔΙΑΣ που είδε τον Γιώργο Ρουπακιά με το θύμα. Ο μάρτυρας ήταν στην ομάδα των οκτώ αστυνομικών που πήραν εντολή να μεταβούν στο Κερατσίνι το βράδυ […]
Το άρθρο Δίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας έδειξε τον δολοφόνο του λίγο πριν πεθάνει» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΔίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα και μου είπε για τον Ρουπακιά “Αυτός με μαχαίρωσε”»
«Ο Παύλος Φύσσας σήκωσε την μπλούζα και μου έδειξε το τραύμα. "Αυτός με μαχαίρωσε" μου είπε» , κατέθεσε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που είδε τον Γιώργο Ρουπακιά «να διαπληκτίζεται» με τον μουσικό.«Ο Παύλος Φύσσας σήκωσε την μπλούζα και μου έδειξε το τραύμα. "Αυτός με μαχαίρωσε" μου είπε» , κατέθεσε στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο αστυνομικός της ΔΙΑΣ που είδε τον Γιώργο Ρουπακιά «να διαπληκτίζεται» με τον μουσικό.Με άδειες σχεδόν όλες τις θέσεις των κατηγορουμένων, παρόντας σήμερα ήταν μόνο ένας κατηγορούμενος, συνεχίστηκε σήμερα η δευτεροβάθμια δίκη για […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔίκη Χρυσής Αυγής: «Ο Φύσσας μου έδειξε το τραύμα και μου είπε για τον Ρουπακιά ‘Αυτός με μαχαίρωσε’»
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο μάρτυρας κατέθεσε πως πήγε στην ομάδα των συγκεντρωμένων και τους ζήτησε να διαλυθούν, πλην όμως «δεν μου έδωσε κανείς σημασία».
Διαβάστε το στο neolaia.gr