Μητσοτάκης: Οι αυξήσεις στις συντάξεις θα ξεπεράσουν το 7%

11:34 - 11/11/2022

Σε εκδήλωση του ΕΦΚΑ για την πορεία εκκαθάρισης των εκκρεμών συντάξεων μιλά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτσάκης.  Στην εκδήλωση για τις εκκρεμείς συντάξεις που γίνεται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός του Πάνος Τσακλόγλου αλλά και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης. Ο Κυριάκος ... Περισσότερα To άρθρο Μητσοτάκης: Οι αυξήσεις στις συντάξεις θα ξεπεράσουν το 7% δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης: Πάνω από 7% η αύξηση στις συντάξεις από το 2023

«Η αύξηση των συντάξεων θα ξεπεράσει το 7%« τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά την εκδήλωση του υπουργείου Εργασιάς για τις εκκρεμείς συντάξεις Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα και αφηγήθηκε: όταν κάλεσα τον Κωστη Χατζηδάκη το 2021 υπήρξε μια παύση “Κωστή είσα εκεί; […] Το άρθρο Μητσοτάκης: Πάνω από 7% η αύξηση στις συντάξεις από το 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης: Πάνω από 7% η αύξηση στις συντάξεις από το 2023

Το μήνυμα ότι η αύξηση των συντάξεων θα ξεπεράσει το 7% έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του κατά την εκδήλωση του υπουργείου Εργασιάς για τις εκκρεμείς συντάξεις.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μητσοτάκης: Θα ξεπεράσουν το 7% οι αυξήσεις στις συντάξεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήρε την δουλειά που γίνεται στο Εργασίας σε ό,τι αφορά στην απόδοση των εκκρεμών συντάξεων, εξήρε το έργο του Χατζηδάκη, την συνεισφορά του Πιερρακάκη, αλλά και των υπαλλήλων στους οποίους υποσχέθηκε κίνητρα και αντικίνητρα για να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο – Το αστείο του για τα μαλλιά του υπουργού Σε εκδήλωση […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Κ. Μητσοτάκης: Σε 2 μήνες οι κύριες συντάξεις – Η αύξηση θα ξεπερνά το 7%

Η πολιτική της κυβέρνησης για τις συντάξεις έχει κοινωνικό πρόσημο τόνισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του το πρωί σε εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης των εκκρεμών συντάξεων της περιόδου 2016-21, επισημαίνοντας παράλληλα τις δυσκολίες του εγχειρήματος καθώς και την κατάσταση την οποία κληρονόμησε η κυβέρνηση της […] Κ. Μητσοτάκης: Σε 2 μήνες οι κύριες συντάξεις – Η αύξηση θα ξεπερνά το 7% on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μητσοτάκης: Πάνω από 7% η αύξηση στις συντάξεις από το 2023

Σε εκδήλωση του υπουργείου Εργασίας για την πορεία εκκαθάρισης των εκκρεμών συντάξεων μιλά αυτή την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Για ημέρα συγκίνησης έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης ενθυμούμενος την πρώτη συζήτηση που έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του: «Ήξερα ότι ήταν δύσκολο δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο» «Είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια από τον προκάτοχό μου, Γιάννη Βρούτση και τον πρώην διοικητή του ΕΦΚΑ αλλά δεν ήταν εύκολο καθώς τον Ιούνιο του 2019 1.059.000 διαφορετικές ασφαλιστικές εκκρεμότητες» είπε ο κ. Χατζηδάκης προσθέτοντας ότι μόνος του ο ΕΦΚΑ είχε το 48% τ

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Μητσοτάκης: Πλέον δίνουμε κύριες συντάξεις μέσα σε 2 μήνες

Η αύξηση από το 2023 θα ξεπερνά το 7%

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Υπόθεση Πελικό: Η απίστευτη δικαστική γκάφα που επέτρεψε στον Ντομινίκ Πελικό να ξεκινήσει τους βιασμούς της Ζιζέλ

Η ΔΕΗ συμμετέχει στο καινοτόμο ερευνητικό έργο intelWATT

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου: Σε ισχύ η μείωση του αντίτιμου των διοδίων στο τμήμα Μαλιακός – Κλειδί

Εκνευρισμένος ο Χρήστος Μάστορας μετά από επίμονες ερωτήσεις για τη Μαρινέλλα

Παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ταυτοποίηση όσων εμπλέκονται στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα

Στέφανος Κασσελάκης: Συλλυπητήρια για τους 2 νεκρούς στη φωτιά στο Ξυλόκαστρο – «Ο λαός δεν αντέχει άλλη εξάσκηση στην πλάτη του»