Χ. Σούζη: «Είπα ψέματα στον σύζυγο μου ότι θα έχει καλό καιρό για να μην ακυρώσουμε την εκδρομή»

11:20 - 11/11/2022

Η Χριστίνα Σούζη μιλώντας στον Θέμη Γεωργαντά παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν είπε ψέματα στον σύζυγό της ότι θα είχε καλό καιρό για να μην ακυρώσουν την εκδρομή που είχαν προγραμματίσει.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Σούζη: Είπε ψέματα στον σύζυγό της για τον καιρό προκειμένου να μην ακυρώσουν εκδρομή

Η γνωστή μετεωρολόγος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "After Dark"

Διαβάστε το στο in.gr

Είπε ψέματα στον σύζυγό της για τον καιρό προκειμένου να μην ακυρώσουν εκδρομή

Η γνωστή μετεωρολόγος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σούζη: Έχω πει ψέματα για τον καιρό στον σύζυγό μου για να μην ακυρώσουμε εκδρομή!

Ένα ευτράπελο αποκαλύφθηκε για την γνωστή μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη, σχετικά με την –εκούσια- λανθασμένη πρόγνωση καιρού που έχει κάνει με αποδέκτη τον σύζυγό της, προκειμένου να μην ακυρώσουν εκδρομή!Ένα ευτράπελο αποκαλύφθηκε για την γνωστή μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη, σχετικά με την –εκούσια- λανθασμένη πρόγνωση καιρού που έχει κάνει με αποδέκτη τον σύζυγό της, προκειμένου να μην ακυρώσουν εκδρομή!Ειδικότερα, η γνωστή μετεωρολόγος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark», με τον Θέμη Γεωργαντά, στο OPEN και αποκάλυψε πως έχει πει ψέματα στον σύζυγό της για τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Εορτολόγιο: Ποιος γιορτάζει σήμερα Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου που χάθηκε στην Αλάσκα – Νεκροί οι 10 επιβαίνοντες

Το αντικείμενο στην κουζίνα που πρέπει να καθαρίζουμε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα

15 ελληνικά superfoods... πόσα απ’ αυτά έχετε στην καθημερινότητα σας;

Φεβρουάριος: Όλα τα ζώδια θα χαμογελάσουν αυτόν τον μήνα

Τα μεσαία παιδιά μεγαλώνουν και γίνονται καλύτεροι άνθρωποι, σύμφωνα με έρευνα