Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Είχαμε αδελφική σχέση, ήξερε να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα»

00:48 - 11/11/2022

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» τη Μαριλού Κατσαφάδου. Η To άρθρο Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Είχαμε αδελφική σχέση, ήξερε να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Είχαμε αδελφική σχέση, ήξερε να συμπεριφερθεί σε μια γυναίκα

«Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούριο από τον Πάνο» ανέφερε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης (10/11) η Μαριλού Κατσαφάδου. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων, ενώ έκανε ειδική μνεία στον θάνατο του Πάνου Νάτση. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όσο και στη τηλεοπτική σειρά «Σέρρες» […]

Διαβάστε το στο in.gr

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: Ήταν ο αδελφός που δεν είχα, ήξερε να φερθεί σε μια γυναίκα

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Πέμπτης (10/11) τη Μαριλού Κατσαφάδου. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, τον ρόλο της ως μητέρα και για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει. «Δεν ήταν στα πλάνα μου να γίνω ηθοποιός. Συμμετείχα, βέβαια, σε όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα του σχολείου. Ήθελα να γίνω δικηγόρος και να εξιχνιάζω εγκλήματα. Κάποια στιγμή στα 17 μου, έχοντας δει παραστάσεις έλεγα “τα συναισθήματα που μου προκαλούν οι ηθοποιοί, θέλω να το κάνω και εγώ”». Γιατί δυσκολεύεται να ξεπεράσει τον χαμό του «αδελφού» της, Πάνου Νάτση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα τον περασμένο Ιανουάρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν το βράδυ της Πέμπτης (10/11) η Μαριλού Κατσαφάδου. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τις απώλειες των αγαπημένων της προσώπων, ενώ έκανε ειδική μνεία στον θάνατο του Πάνου Νάτση. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί τόσο στο θέατρο, στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, όσο και στη τηλεοπτική […] Το άρθρο Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Πάνος Νάτσης ήταν ο αδελφός που δεν είχα» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί για τον Πάνο Νάτση – «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει, μίλησε η Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show».Για τις απώλειες αγαπημένων της προσώπων, που την έχουν στιγματίσει, μίλησε η Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show».Η ηθοποιός, εμφανώς συγκινημένη, εξομολογήθηκε για τον χαμό του Πάνου Νάτση: «Με τον Πάνο ήταν κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση, ήταν αδελφική. Ήταν ο αδελφός που δεν είχα. Είχε τέσσερις αδελφές και ξέρει να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» βρέθηκε απόψε η Μαριλού Κατσαφάδου. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και […] The post Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Ήταν ο αδελφός που δεν είχα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μαριλού Κατσαφάδου για Πάνο Νάτση: «Είχαμε αδελφική σχέση»

Η Μαριλού Κατσαφάδου συγκινεί για την απώλεια της μητέρας και του αδελφικού της φίλου, Πάνου Νάτση.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»