Σάββας Πούμπουρας: «Τρελάθηκε» η Ελένη με το μήνυμα της γυναίκας του

23:22 - 10/11/2022

Ο Σάββας Πούμπουρας έλαβε σήμερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ένα… απειλητικό μήνυμα από τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη. Ο […] The post Σάββας Πούμπουρας: «Τρελάθηκε» η Ελένη με το μήνυμα της γυναίκας του appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάββας Πούμπουρας: «Τρελάθηκε» η Ελένη Μενεγάκη με την παραγγελιά που έλαβε από τη γυναίκα του

Ο Σάββας Πούμπουρας έλαβε την Πέμπτη (10/11) κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ελένη» του Mega, με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη ένα… απειλητικό μήνυμα από τη σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής, αμέσως μετά την προβολή του trailer για το επεισόδιο του Maestro, είδε στο κινητό του τηλέφωνο το εξής SMS: «Απόψε για Maestro θέλω αυτή τη μηλόπιτα», ενώ ακριβώς από κάτω η σύζυγός του είχε προσθέσει και εικονίδιο με μία… σαγιονάρα. «Της είχα πει ότι θα της φτιάξω σουβλάκια να δούμε το Maestro, γιατί η Πέμπτη είναι gathering», ανέφερε ο Σάββας Πούμπουρας. Όπως ήταν λογικό, η αποκάλυψη αυτή, η… στιχομυθία και η on air τοποθέτηση-εξομολόγηση του συνεργάτη της εκπομπής προκάλε

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»