Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά

18:46 - 09/11/2022

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και τη σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα. Σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση της με τον Κυριάκο Σκούρα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου εξομολογήθηκε: «Με τον Κυριάκο είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Συγκατοικούμε ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά»

«Έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν το απομυθοποιώ» πρόσθεσε η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά» - ΒΙΝΤΕΟ

Για τους γάμους της αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τους χωρισμούς της μίλησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Επικοινωνία Τραμπ και Βούτσιτς: Ισχυρότερη συνεργασία με τις ΗΠΑ επιδιώκει η Σερβία

Με βροχές, καταιγίδες αλλά και «άρωμα» χειμώνα ξεκινά η εβδομάδα - Η πορεία των φαινομένων μέρα με τη μέρα

Φόβοι για επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γαλλία – Ισραήλ: Θα δώσει το παρών ο Εμανουέλ Μακρόν

Η Ουκρανία διαψεύδει πως είχε ενημερωθεί για την επικοινωνία Τραμπ και Πούτιν

Ανοίγουν ομπρέλες σε Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα - Λίγα χιόνια σε μεγάλα υψόμετρα, «ασανσέρ» ο υδράργυρος

Μπορέλ: Η Ρωσία πρέπει να λογοδοτήσει όποια και αν είναι η ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία