Η γκάφα του Αντόνιο Γκουτέρες - Διάβαζε άλλη ομιλία στην COP27 (vid)

16:24 - 09/11/2022

Το ακροατήριο «λύθηκε» στα γέλια, όπως και ο ίδιος, με τον Γκουτέρες Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γκάφα του Γκουτέρες στην COP27 - Διάβαζε λάθος ομιλία

Ένα απρόοπτο συνόδευσε την ομιλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στη διάσκεψη για το κλίμα COP27, όταν ξεκίνησε διαβάζοντας...

Διαβάστε το στο Zougla

Γκάφα του Γκουτέρες στην COP27 – Διάβαζε λάθος ομιλία

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έκανε… γκάφα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην COP27, καθώς διάβαζε λάθος κείμενο. «Είστε ανελέητοι, προσάπτοντας ευθύνες στους σχεδιαστές πολιτικών αποφάσεων» ήταν η φράση που είπε ο Γκουτέρες και τον έκανε να αντιληφθεί πως κάτι δεν πάει καλά. «Νομίζω πως μου έδωσαν το λάθος λόγο», πρόσθεσε ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. Η παραδοχή προκάλεσε τα γέλια του ακροατηρίου, αλλά και του ίδιου. «Έγινε ένα μικρό μπέρδεμα» είπε. Μετά την ομιλία του στη Διάσκεψη COP27 θα μιλούσε σε ομάδα νέων. Ο Γκουτέρες θέλησε να ολοκληρώσει το απρόοπτο ζητώντας συγγνώμη.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γκουτέρες: Διάβαζε άλλη ομιλία στην COP27- Πώς αντέδρασε το κοινό

Ο Αντόνιο Γκουτέρες ξεκίνησε να εκφωνεί το λόγο του στην COP27, όμως κάτι δεν πήγε καλά.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Η Χεζμπολάχ εξαπέλυσε drones εναντίον «νευραλγικών στρατιωτικών στόχων» στο Τελ Αβίβ

OHE: Ικανοποίηση από Γκουτέρες την κατάπαυση του πυρός στο Λίβανο

Wall Street: Συνεχίζονται τα ρεκόρ για Dow Jones και S&P 500

Champions League: Νέο σοκ για Σίτι - Σάρωσαν Άρσεναλ, Αταλάντα, Λεβερκούζεν, στη Μπάγερν το ντέρμπι

Κάτια Δανδουλάκη: «Θέλω να πεθάνω τραγουδώντας ή κλαίγοντας πάνω στη σκηνή»

Ισραηλινά πυρά στη Βηρυτό την ώρα που ο Μπάιντεν ανακοίνωσε την εκεχειρία