Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Η στιγμή που τους πετάνε αβγά στη μέση του δρόμου – Ένας άνδρας συνελήφθη

15:06 - 09/11/2022

Βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς επισκέφθηκαν το Γιόρκσαϊρ για τα αποκαλυπτήρια από τον Κάρολο ενός To άρθρο Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Η στιγμή που τους πετάνε αβγά στη μέση του δρόμου – Ένας άνδρας συνελήφθη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα: Η στιγμή που άντρας επιτίθεται με αυγά στο βασιλικό ζεύγος

Επίθεση με αυγά δέχτηκε το βασιλικό ζεύγος από άγνωστο άντρα.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο gossip-tv.gr

Βασιλιάς Κάρολος – Καμίλα: Η στιγμή που τους πετάνε αβγά στη μέση του δρόμου! (βίντεο)

Νεαρός διαδηλωτής υποδέχτηκε… αυγά τον βασιλιά Κάρολο και τη βασιλική σύζυγο Καμίλα που σήμερα (09.11.2022) επισκέφτηκαν το Γιορκ. Όλα συνέβησαν λόγο αφού ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους και άρχισαν να μιλούν με τους τοπικούς αξιωματούχους που τους υποδέχτηκαν στο Γιορκ. Αρχικά ακούστηκαν γιουχαΐσματα και στη συνέχεια… ιπτάμενα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαριλού Κατσαφάδου: Συγκινεί η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της – «Όταν την είδα σε αυτή την κατάσταση, ήταν σοκ για μένα»

Κατερίνα Στικούδη: «Πώς να πάω μόνη μου στην Eurovision;» – Τα πρώτα Χριστούγεννα με τα δυο παιδιά της

Zoe Pre: «Έχω ζήσει κι εγώ το μπέρδεμα, αφού μου αρέσουν οι άνδρες, μήπως μου αρέσουν οι γυναίκες»

Ηλίας Βρεττός: H συγκινητική συνάντηση στη σκηνή που έκανε τον τραγουδιστή να δακρύσει στην πρεμιέρα του

Αποστολία Ζώη: Αποκλειστικές εικόνες από το νέο της video clip

Ιωάννα Μαλέσκου: Η διπλή πρόταση από μεγάλο κανάλι για καθημερινή εκπομπή και talk show