Κώστας Τσιάρας: Η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας

23:40 - 08/11/2022

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας στο συνέδριο για την δικαιοσύνη που οργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών το βράδυ της Τρίτης (8/11) εξέφρασε την άποψη πως η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. «Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από μελέτες, αλλά από την ίδια την πραγματικότητα», ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας «Το θεμελιώδες ερώτημα δεν είναι το ποιος φταίει και βρισκόμαστε εδώ. Οι αιτίες είναι λίγο ως πολύ γνωστές, όπως και τα αποτελέσματα που παρήχθησαν, ή που συνεχίζουν να παράγονται από τις μ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιάρας: Η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας

«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από μελέτες...

Διαβάστε το στο Zougla

Κώστας Τσιάρας: Η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας

«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από μελέτες, αλλά από την ίδια την πραγματικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από μελέτες, αλλά από την ίδια την πραγματικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.«Το θεμελιώδες ερώτημα δεν είναι το ποιος φταίει και βρισκόμαστε εδώ. Οι αιτίες είναι λίγο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσιάρας: Η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας

«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν πως η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Αυτό δεν προκύπτει μόνο από μελέτες, αλλά από την ίδια την πραγματικότητα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, μιλώντας νωρίτερα στο συνέδριο για την δικαιοσύνη που οργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών. «Το θεμελιώδες […] The post Τσιάρας: Η δικαιοσύνη και η λειτουργία της έχουν άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη της χώρας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τσιάρας: Η δικαιοσύνη έχει άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη

Εκσυγχρονίσαμε το σύνολο των κωδίκων που υπάρχουν στη δικαιοσύνη, προσπαθώντας να πετύχουμε αποτελέσματα σε εκείνους τους τομείς, που φαίνεται για την κοινωνία ότι η δικαιοσύνη υστερεί, δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Τσιάρας: Η λειτουργία της δικαιοσύνης έχει άμεση συσχέτιση με την οικονομική ανάπτυξη

«Η κατεύθυνση του υπουργείου Δικαιοσύνης, είναι το πως σιγά σιγά θα αλλάξουμε μια κουλτούρα, η οποία θα βοηθήσει και τη μετεξέλιξη του δικαστικού συστήματος και την θεραπεία των παθογενειών, όπως αυτές καταγράφονται από την κοινωνία και τους πολίτες», ανέφερε ο κ. Τσιάρας.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Συμπλοκή μεταξύ Ρομά στον Ασπρόπυργο – Τραυματίστηκε νεαρή γυναίκα

Λύγισε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου για τη Βέφα Αλεξιάδου: «Θα πάει να βρει την Αλεξία και την Άντζελα»

Έκτορας Μποτρίνι: «Η Βέφα ήταν μια περσόνα που βοήθησε την ελληνίδα νοικοκυρά να ξαναμπεί στην κουζίνα»

Ναυάγιο στη Σάμο με οκτώ νεκρούς μετανάστες

Toν μισό ΚΟΚ παραβίασε 32χρονος στη Θεσσαλονίκη – Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Η οικογένεια που αγαπάει τις φάρσες που λερώνουν