Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου»
17:10 - 08/11/2022
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι ο τυχερός αριθμός του λαχείου, ήμουν 7 όταν τη γνώρισα κι εκείνη 23»
Στον καναπέ του Στούντιο 4, κάθισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, τον χωρισμό των γονιών του και τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του.Στον καναπέ του Στούντιο 4, κάθισε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης το απόγευμα της Τρίτης και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην οικογένειά του, τον χωρισμό των γονιών του και τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα του.«Ο πατέρας μου ξαναπαντρεύτηκε και η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε, οπότε έχω δύο […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr