Λευτέρης Πανταζής: Με σημάδεψε η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου
14:52 - 08/11/2022
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνάντησε τον πάντα αποκαλυπτικό Λευτέρη Πανταζή στην «Αυτοκίνηση» ο οποιίος του εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα που τον σημάδεψε είναι η Άντζελα Δημητρίου. Σε ερώτηση σχετικά με το εάν του έχει γράψει τραγούδια ο Χρήστος Δάντης, ο Λευτέρης Πανταζής απαντά: «Δεν μου έχει γράψει τραγούδια, αλλά μου έχει φέρει τραγούδια που ... Περισσότερα
To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: Με σημάδεψε η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λευτέρης Πανταζής: «Όλες τις γυναίκες τις αγάπησα, αλλά η σχέση που με σημάδεψε ήταν με την Άντζελα Δημητρίου»
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΛευτέρης Πανταζής: «Με σημάδεψε η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου»
Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τον Χρήστο Δάντη, την κόρη του Κόνι αλλά και τον έρωτα με την Άντζελα ΔημητρίουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΛευτέρης Πανταζής: «Με σημάδεψε η σχέση με την Άντζελα Δημητρίου»
Συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος φέτος θα εμφανίζεται στην «Αυτοκίνηση» μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.Συνέντευξη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο παραχώρησε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος φέτος θα εμφανίζεται στην «Αυτοκίνηση» μαζί με τον Χρήστο Δάντη και τον Κωνσταντίνο Παντελίδη.Όταν ρωτήθηκε εάν ο Χρήστος Δάντης του έχει γράψει τραγούδια, ο ΛεΠα απάντησε: «Δεν μου έχει γράψει τραγούδια, αλλά μου έχει φέρει τραγούδια που είχε γράψει μαζί με τον Γιάννη Καραλή και […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr