Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει για το Πάμε Πακέτο – «Υπήρξε καρδιακό επεισόδιο, είχαμε λιποθυμίες»
14:00 - 08/11/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις σκηνές που […]
The post Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει για το Πάμε Πακέτο – «Υπήρξε καρδιακό επεισόδιο, είχαμε λιποθυμίες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Αποκάλυψη για το Πάμε Πακέτο – «Κυρία στην εκπομπή που είδε την κόρη της έπαθε καρδιακό επεισόδιο»
Για τις σκηνές που δεν προβλήθηκαν ποτέ στο «Πάμε Πακέτο», τις προτάσεις που απέρριψε και την απώλεια του πατέρα της, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.Για τις σκηνές που δεν προβλήθηκαν ποτέ στο «Πάμε Πακέτο», τις προτάσεις που απέρριψε και την απώλεια του πατέρα της, μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.«Μου λείπει η τηλεόραση στο ανθρώπινο κομμάτι της. Είδα στον ύπνο μου ότι ετοιμαζόμασταν με την ομάδα μου για εκπομπή. Για έμενα το Πάμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr