Ορέστης Τζιόβας: «Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα»

11:48 - 08/11/2022

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε για τους εθισμούς, τον τρόπο που τους ξεπέρασε, το διαζύγιο, η επιθυμία να αποκτήσει παιδί και την ψυχοθεραπεία. «Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου. Τη στιγμή που λαμβάνεις μια […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Μίλησα ανοιχτά για τις επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: Μίλησα για τη σεξουαλική μου ζωή για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα

Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε σε συνέντευξή για την απόφαση να μιλήσει για τις σεξουαλικές του εμπειρίες και με τα δύο φύλα, ενώ αναφέρθηκε και στους εθισμούς, τον τρόπο που τους ξεπέρασε, το διαζύγιο, η επιθυμία να αποκτήσει παιδί και την ψυχοθεραπεία. Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. «Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου. Τη στιγμή που λαμβάνεις μια απόφαση, έχεις καθαρό μυαλό κι έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου και αποφασίζεις αυτό που αποφασίζεις. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις μετά τον εαυτό σου», είπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ορέστης Τζιόβας: «Μίλησα ανοικτά για τις επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε συνέντευξη ο Ορέστης Τζιόβας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τους εθισμούς, […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Μίλησα ανοικτά για τις επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»