Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη – Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο»

10:36 - 08/11/2022

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Breakfast @ Star και στη To άρθρο Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι κοντή και όχι τόσο αδύνατη – Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σοφία Χατζηπαντελή: «Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα…»

Το μοντέλο και κριτής του GNTM στέλνει το δικό της μήνυμα για την εξωτερική εμφάνιση και τον εσωτερικό κόσμο του καθενός

Διαβάστε το στο in.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: «Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου…»

Στην κάμερα του Breakfast@star μίλησε η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία μίλησε για τη ζωή της στην Αμερική ενώ αναφέρθηκε και στα φρύδια της, τα οποία έχουν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σοφία Χατζηπαντελή: «Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο» (vid)

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο Breakfast @ Star προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης (8/11).

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπιγκερ: Οι μεταμφιέσεις με τα παιδιά τους για το Halloween – Φωτογραφίες

Ειρήνη Μουρτζούκου: Σοκάρει ηχητικό ντοκουμέντο – «Παίρνω το 100, θα σε κλείσω μέσα σήμερα»

H Sienna Miller παρουσιάζει την τρίτη συλλογή της για τα Marks & Spencer

Νατάσα Θεοδωρίδου – Αναστασία: Επέστρεψαν στη νυχτερινή Αθήνα – Βίντεο από την πρεμιέρα τους

Ελεονώρα Μελέτη – Θοδωρής Μαρουσούλης: Στο Λονδίνο με την κόρη τους – Η οικογενειακή βόλτα στο hyde park

Kamala Harris: Αυτή είναι η απλή ρουτίνα καθημερινής περιποίησης και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί σταθερά τα τελευταία χρόνια