Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ρε μαλ@@@, με κάνεις και κλαίω»
01:26 - 08/11/2022
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τη
To άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: «Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα της – «Ρε μαλ@@@, με κάνεις και κλαίω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Ρε μαλ…α με κάνεις και κλαίω»: «Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα της η Μαρία Διακοπαναγιώτου
Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τη Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, αποκάλυψε άγνωστες πλευρές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής. Η Μαρία Διακοπαναγιώτου συγκινήθηκε μιλώντας για την αγάπη που έλαβε από τη μητέρα της… «Δεν με ενόχλησε […]
The post «Ρε μαλ…α με κάνεις και κλαίω»: «Έσπασε» μιλώντας για τη μητέρα της η Μαρία Διακοπαναγιώτου appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: Ξέσπασε σε δάκρυα – «Με κάνεις και κλαίω»
Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για τον χωρισμό των γωνιών της και λύγισε
Διαβάστε το στο in.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: «Έσπασε» για τη μαμά της - Με κάνεις και κλαίω
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου μίλησε για το δέσιμο που έχει με τη μητέρα της και την αγάπη που έχει λάβει, μην…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΜαρία Διακοπαναγιώτου: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη μητέρα της – «Ρε μ@@@α με κάνεις και κλαίω»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε, για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (7/11) τη Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, αποκάλυψε άγνωστες πλευρές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής. Τα «νεύρα» που είχε ως παιδί, η φοβία για τον θάνατο, η αγχώδης διαταραχή που προσπαθεί να ξεπεράσει. «Στη δεύτερη καραντίνα δεν μπορούσα να κοιμηθώ ξυπνούσα και νόμιζα πως θα πεθάνει η μαμά μου και το σκυλί μου. Ο μόνος τρόπος να φύγεις από τη φοβία του θανάτου είναι να νιώσεις χορτασμένος, να νιώσεις πληρότητα. Αυτή η σκέψη μειώνει τη θλίψη». Ο πρώτος της ρόλος στη σειρά «Δέκα λεπτά κήρυγμα» και η επιθυμία της να παίξει σε τα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: Έβαλε τα κλάματα στο The 2Night Show – «Ρε μ@@@α με κάνεις και κλαίω»
Η Μαρία Διακοπαναγιώτου ήταν καλεσμένη στο «Τhe 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 7/11. Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: Κατέρρευσε στον Αρναούτογλου – «Ρε μ@@@α με κάνεις και κλαίω»
Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρία Διακοπαναγιώτου, η οποία ήταν καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.Αφορμή στάθηκε η αναφορά στη μητέρα της. «Δεν νομίζω ότι με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Αν υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο, δεν το ξέρω. Σίγουρα ένας χωρισμός είτε είσαι 5 είτε 25 πονάει. […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Διακοπαναγιώτου: Ξέσπασε σε κλάματα στον Αρναούτογλου – «Ρε μ…α με κάνεις και κλαίω»
Έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ήταν η Μαρία Διακοπαναγιώτου στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για το […]
The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: Ξέσπασε σε κλάματα στον Αρναούτογλου – «Ρε μ…α με κάνεις και κλαίω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr