Μαρία Διακοπαναγιώτου: H διαταραχή και ο φόβος του θανάτου: «Αυτή τη στιγμή δεν νοσώ»

00:48 - 08/11/2022

H Μαρία Διακοπαναγιώτου βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη φοβία της για τον θάνατο ενώ μίλησε και για την αγχώδη διαταραχή που προσπαθεί να ξεπεράσει. «Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή αλλά αυτή τη στιγμή δε νοσώ. Έχω θέμα με το άγχος απλά, έτσι λέγεται. Με […] The post Μαρία Διακοπαναγιώτου: H διαταραχή και ο φόβος του θανάτου: «Αυτή τη στιγμή δεν νοσώ» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Διακοπαναγιώτου: Τα κλάματα και τα «γαλλικά» στον Αρναούτογλου

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μαρία Διακοπαναγιώτου άνοιξε την καρδιά της στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός μίλησε για όλα, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ενώ εμφανίστηκε συναισθηματικά φορτισμένη. «Δεν νομίζω ότι με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Αν υπάρχει κάτι στο υποσυνείδητο, δεν το ξέρω. Σίγουρα ένας […] Το άρθρο Μαρία Διακοπαναγιώτου: Τα κλάματα και τα «γαλλικά» στον Αρναούτογλου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»