Ντέμης Νικολαΐδης για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Εγώ δεν θα το έδινα»

22:42 - 07/11/2022

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη φάση του πέναλτι που έκρινε το τελικό 1-1 στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στα κανάλια novasports. “Το πιο αυστηρό πράγμα είναι το πέναλτι. Εγώ δεν το έδινα αυτό” ανέφερε αρχικά ο Ντέμης Νικολαΐδης, αναφερόμενος στη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός, στο 90+13 του ... Περισσότερα To άρθρο Ντέμης Νικολαΐδης για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Εγώ δεν θα το έδινα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντέμης Νικολαΐδης για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Εγώ δεν θα το έδινα»

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη φάση του πέναλτι που έκρινε το τελικό 1-1 στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στα κανάλια novasports.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

F-35: Η Πολεμική Αεροπορία έκανε αυτοψία σε βάσεις του εξωτερικού για να προετοιμάσει την «φωλιά» των ελληνικών stealth μαχητικών

Ο Παυλίδης έπιασε Ρονάλντο και Νεϊμάρ και κυνηγάει Αντωνιάδη

ΕΚΠΑ για τους σεισμούς στις Κυκλάδες: Πάνω από 16.500 σεισμοί από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 11 Φεβρουαρίου

Χατζηδάκης: Δυναμική επανεκκίνηση με 5 εμβληματικά έργα για την ΕΤΑΔ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα προσπαθήσει να πάρει πίσω τον Λορέντζο Μπράουν από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν θα κάνω θέατρο του χρόνου, νιώθω ότι φέτος έχω κουραστεί»