Παναγιώτης Αθανασίου: «Δέχθηκα πιέσεις από τον Παπαγγελόπουλο – Μου ζήτησε να κάνω κατάχρηση εξουσίας»

21:10 - 07/11/2022

Πιέσεις και παρεμβάσεις στο έργο του από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κατήγγειλε στην κατάθεση του, στο Ειδικό Δικαστήριο, ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου. Συγκεκριμένα, ο μάρτυρας κατέθεσε ότι δέχθηκε πιέσεις από τον κ. Παπαγγελόπουλο για το δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαχρήστο, τους επιχειρηματίες, Ανδρέα Βγενόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο και τον τραπεζίτη, Μιχάλη Σάλλα. ... Περισσότερα To άρθρο Παναγιώτης Αθανασίου: «Δέχθηκα πιέσεις από τον Παπαγγελόπουλο – Μου ζήτησε να κάνω κατάχρηση εξουσίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αθανασίου για Παπαγγελόπουλο: Μου έλεγε να κάνω κατάχρηση εξουσίας

Αρχίζοντας την κατάθεσή του στο Ειδικό Δικαστήριο, ο μάρτυρας είπε: «Αντικατέστησα τους κ.κ. Μουζακίτη και Πεπόνη στην οικονομική εισαγγελία και βρήκα μια ανοργάνωτη υπηρεσία και ένα βουνό από λίστες που έπρεπε να διερευνηθούν.

Διαβάστε το στο in.gr

Αθανασίου για Παπαγγελόπουλο: Μου έλεγε να κάνω κατάχρηση εξουσίας

Αρχίζοντας την κατάθεσή του στο Ειδικό Δικαστήριο, ο μάρτυρας είπε: «Αντικατέστησα τους κ.κ. Μουζακίτη και Πεπόνη στην οικονομική εισαγγελία και βρήκα μια ανοργάνωτη υπηρεσία και ένα βουνό από λίστες που έπρεπε να διερευνηθούν.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Π. Αθανασίου: Δεχόμουν πιέσεις από Παπαγγελόπουλο για επιχειρηματίες-δημοσιογράφους

Καταγγελίες του πρώην εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος Αθανασίου κατά του Παπαγγελόπουλου. Αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των επιχειρηματιών Βγενόπουλου, Αλαφούζου, του δημοσιογράφου Παπαχρήστου και του πρώην προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς Μ. Σάλλα.

Διαβάστε το στο euro2day.gr

Παναγιώτης Αθανασίου: «Δέχθηκα πιέσεις από τον Παπαγγελόπουλο – Μου ζήτησε να κάνω κατάχρηση εξουσίας»

Πιέσεις και παρεμβάσεις στο έργο του από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κατήγγειλε στην κατάθεση του, στο Ειδικό Δικαστήριο, ο πρώην οικονομικός εισαγγελέας, Παναγιώτης Αθανασίου.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ειδικό Δικαστήριο - Αθανασίου: Δέχτηκα παρεμβάσεις από Παπαγγελόπουλο σε τρεις υποθέσεις

Πιέσεις και παρεμβάσεις στο έργο του σε τρεις υποθέσεις υποστήριξε ότι δέχθηκε από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ο πρώην εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτης Αθανασίου, καταθέτοντας σήμερα (Δευτέρα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Συνελήφθη στη Φθιώτιδα ο Tik Toker «Red Dragon» - Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

15χρονος κακοποιήθηκε από δυο 28χρονες στη Θεσσαλονίκη - Τον μέθυσαν και ασέλγησαν πάνω του, σε δίκη η υπόθεση

Εθνική μπάσκετ: Παπανικολάου, Λαρεντζάκης και Καλαϊτζάκης ενσωματώθηκαν στην «γαλανόλευκη»

Χαμόγελα και «πηγαδάκια» από Τάιλερ Μακμπέθ και Θεόδωρο Κασσελάκη στην παρουσίαση του Κινήματος Δημοκρατίας

Οι 10 ταινίες που βλέπουν όλοι αυτή την στιγμή στον Netflix

Κατερίνα Γκαγκάκη: Απόλαυση ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αδικημένη η Ιωάννα Μαλέσκου