Υπόθεση Ινδαρέ: «Αφέλεια μου να πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι για να μας προστατεύει»
18:18 - 07/11/2022
Συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, η δίκη της οικογένειας Ινδαρέ στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων με κατηγορούμενους τον σκηνοθέτη και τους γιούς του, οι οποίοι ξυλοκοπήθηκαν από άνδρες των ΕΚΑΜ μέσα στο σπίτι τους στο Κουκάκι, τον Δεκέμβριο…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δίκη Ινδαρέ: «Μου πίεσαν το κεφάλι με τις μπότες στο δάπεδο» – «Πίστευα ότι η αστυνομία είναι για να μας προστατεύει»
Στην τελική ευθεία μπήκε η δίκη του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ και των δυο γιων του που συνελήφθησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2019 στο σπίτι τους στο Κουκάκι κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης ειδικών δυνάμεων για εκκένωση διπλανής κατάληψης. Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης και ο ένας από τους δυο γιούς, καθώς ο δεύτερος απουσίαζε στο εξωτερικό, έδωσαν τη δική τους εκδοχή για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκείνη την ημέρα. «Απολογούμαι για την αφέλεια μου να πιστεύω ότι η ελληνική αστυνομία είναι για να μας προστατεύει. Απολογούμαι απέναντι στα παιδιά μου για την αφέλεια μου να ανοίγω την πόρτα στους αστυνομικούς, να ανεβαίνω στην ταράτσα μου για να μας παίρνουν σιδηροδέσμιους και τόσα χρόνι
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr