Δίκη Ινδαρέ: «Μου πάταγαν το κεφάλι, μου τραβούσαν τα χέρια, τα παιδιά μου ήταν δεμένα», είπε στην απολογία του ο σκηνοθέτης

18:08 - 07/11/2022

Η περιγραφή του σκηνοθέτη για όσα συνέβησαν στις 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Κουκάκι - Την Πέμπτη η αγόρευση του εισαγγελέα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη Ινδαρέ: Μου πάταγαν το κεφάλι, τα παιδιά μου ήταν δεμένα, φάγαμε το ξύλο της αρκούδας, ανέφερε στην απολογία του ο σκηνοθέτης

Η δίκη για την υπόθεση Ινδαρέ, η οποία διεξάγεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, μπήκε στην τελική ευθεία για την έκδοση απόφασης. Στο εδώλιο κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για απόπειρα παράνομης βίας, εξύβριση, απείθεια, επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή και διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, κάθονται ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές και οι δυο γιοι του. Οι κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν αφορούν στα Το άρθρο Δίκη Ινδαρέ: Μου πάταγαν το κεφάλι, τα παιδιά μου ήταν δεμένα, φάγαμε το ξύλο της αρκούδας, ανέφερε στην απολογία του ο σκηνοθέτης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Μυθική ατάκα Λουτσέσκου σε Κωνσταντέλια: «Μ@@@@α αυτό είναι το τελευταίο σου μας ως... ελεύθερος» - Βίντεο

Επίδομα Θέρμανσης: Έγινε η πρώτη πληρωμή 150 εκατ. ευρώ

Καιρός: Ποιες περιοχές της χώρας θα «ντυθούν στα λευκά» - Δείτε χάρτη

Νετανιάχου: Υπάρχει πρόοδος στις συνομιλίες για συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων από τη Χαμάς

Αγρίνιο: Ανεμοστρόβιλος προκάλεσε ζημιές και πτώσεις δέντρων στο Δοκίμι

ΗΠΑ: Το αποδυναμωμένο Ιράν θα μπορούσε να αντεπιτεθεί με πυρηνικά, προειδοποιεί ο Λευκός Οίκος τον Τραμπ