Ίνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Ήμουν στο Mega και κρύβαμε την κοιλιά μου»
16:14 - 07/11/2022
Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ίνα Λαζοπούλου. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής και μίλησε […]
The post Ίνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Ήμουν στο Mega και κρύβαμε την κοιλιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ίνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ, ήμουν στο Mega και κρύβαμε την κοιλιά μου»
Τι είπε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΊνα Λαζοπούλου: «Έκλαιγα... Κρύβαμε την κοιλιά μου στην εγκυμοσύνη»
Η Ίνα Λαζοπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Δευτέρας (7-11) και μίλησε για τη ζωή της στην…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΊνα Λαζοπούλου: Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ – Έκρυβα την κοιλιά μου στο Mega
Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Ίνα Λαζοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και-μεταξύ άλλων- μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική.Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός Ίνα Λαζοπούλου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και-μεταξύ άλλων- μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική.«Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου και κάποια στιγμή άρχισα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΊνα Λαζοπούλου: «Δεν ήθελα να παντρευτώ, κρύβαμε την κοιλιά μου»
Η Ίνα Λαζοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημα της στην τηλεόραση, τα πρώτα της βήματα στο μόντελιγνκ αλλά και τη ζωή της σήμερα στην Αμερική.«Έκλαιγα, δεν ήθελα να παντρευτώ. Θυμάμαι ότι ήμουν στο Mega τότε και κρύβαμε την κοιλιά μου και κάποια στιγμή άρχισα να τσιρίζω και να […]
Διαβάστε το στο dete.gr