Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν ξέρω αν τον έβλεπα έξω αν θα του μιλούσα»
15:56 - 07/11/2022
Την Ευγενία Σαμαρά τη γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από τους «Ράδιο Αρβύλα». Εκείνη την περίοδο όπως λέει στην «Super Κατερίνα» σπούδαζε υποκριτική και ήξερε ότι αυτή ήταν η κατεύθυνση προς την οποία ήθελε να κινηθεί. «Για εμένα ήταν ότι δούλευα με τα παιδιά τα οποία γνώριζα ήδη από το ραδιόφωνο. Μου φάνηκε μια χαρά σε συνδυασμό […]
The post Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν ξέρω αν τον έβλεπα έξω αν θα του μιλούσα» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Γνώρισαν τη δράση του οι Ράδιο Αρβύλα;
Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μίλησε η Ευγενία Σαμαρά. Τι αποκάλυψε η ίδια για το πώς ένιωσε την ημέρα που βγήκε στο φως η υπόθεση και ποια ήταν η απάντησή της, στο αν πίστευε πως γνώριζαν οι Ράδιο Αρβύλα ή οχι. «Είχα πάθει κι εγώ […]
Το άρθρο Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλύπτει για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Γνώρισαν τη δράση του οι Ράδιο Αρβύλα; εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr