Ευγενία Σαμαρά: «Έπαθα σοκ, είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο»

12:56 - 07/11/2022

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά, με αφορμή τη συμμετοχή της στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου […] The post Ευγενία Σαμαρά: «Έπαθα σοκ, είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ευγενία Σαμαρά για Ράδιο Αρβύλα και Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έπαθα σοκ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά...

Διαβάστε το στο Zougla

Ευγενία Σαμαρά: Η απάντηση της στο αν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο οι Ράδιο Αρβύλα

Τι είπε η πρώην συνεργάτιδα τους

Διαβάστε το στο tanea.gr

Ευγενία Σαμαρά για Ράδιο Αρβύλα και Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έπαθα σοκ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα η Ευγενία Σαμαρά, η οποία πρωταγωνιστεί για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν στη σειρά «Σασμός» και μίλησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Έπαθα σοκ, είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήξεραν»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη η Ευγενία Σαμαρά, και μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα.Στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε καλεσμένη η Ευγενία Σαμαρά, και μίλησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τους Ράδιο Αρβύλα.«Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ευγενία Σαμαρά για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν την δράση του»

«Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν» λέει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Ευγενία Σαμαρά: «Είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν γνώριζαν για τη δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου»

Η Ευγενία Σαμαρά μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τη συνεργασία που είχε με τους «Ράδιο Αρβύλα» στα πρώτα βήματα της καριέρας της και αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα Τη Δευτέρα (7/11) η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και – μεταξύ άλλων – αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στα […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ευγενία Σαμαρά: Η απάντηση της στο αν γνώριζαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο οι Ράδιο Αρβύλα

Για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», μίλησε η Ευγενία Σαμαρά. Τι είπε για το πώς ένιωσε την ημέρα που αποκαλύφθηκε η δράση του και ποια ήταν η απάντησή της, στο αν γνώριζαν οι Ράδιο Αρβύλα. «Δεν θα το πίστευα ποτέ» «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ευγενία Σαμαρά: "Έπαθα σοκ, είμαι σίγουρη ότι οι Ράδιο Αρβύλα δεν ήξεραν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο"

"Όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»