Ελένη Ράντου: «Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια»
12:46 - 07/11/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Ελένη Ράντου. Η γνωστή […]
The post Ελένη Ράντου: «Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Ράντου: «Διάβαζα στο ξεκίνημα μου ότι "τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο"»
«Όταν γνωριστήκαμε δεν ήμουν "η Ελένη μας", αλλά "το καινούργιο κορίτσι του Παπακωνσταντίνου"» ανέφερε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΕλένη Ράντου: «Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο…»
Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, και μίλησε για τον πρώτο καιρό της σχέση τους.
Διαβάστε το στο in.grΕλένη Ράντου: «Στα πρώτα χρόνια είχε τύχει να διαβάσω ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο…»
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η ηθοποιός που αυτή την περίοδο ανεβάζει τη θεατρική παράσταση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλένη Ράντου: «Έγραψαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε η Ελένη Ράντου.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλένη Ράντου: «Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια»
H Eλένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για τη νέα της θεατρική δουλειά, τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τη μητέρα της.
H Eλένη Ράντου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη για τη νέα της θεατρική δουλειά, τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τη μητέρα της. «Όταν δεν είμαι καλά, δε μιλάω. Τα τελευταία δύο χρόνια κλείστηκα πολύ και όταν είμαι σε τέτοια ψυχολογία δεν θέλω να το μοιράζομαι. Όταν υπάρχει μία ηλικία […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Ράντου: Διάβαζα στο ξεκίνημά μου ότι «τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο»
«Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια», λέει η Ελένη Ράντου. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη η Ελένη Ράντου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της θεατρική δουλειά, τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τη μητέρα […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΕλένη Ράντου: “Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια”
Η Ελένη Ράντου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη νέα της θεατρική δουλειά, τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, αλλά και τη μητέρα της. “Όταν δεν είμαι καλά, δε μιλάω. Τα τελευταία δύο χρόνια κλείστηκα πολύ και όταν είμαι σε τέτοια ψυχολογία δεν θέλω να […]
The post Ελένη Ράντου: “Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.grΕλένη Ράντου: "Έγραφαν ότι τρώω τα λεφτά του Βασίλη στο θέατρο και όλοι μου ζητούσαν τα εξαπλάσια"
"Όταν δεν είμαι καλά, δε μιλάω"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr