Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: Ο απίστευτος λόγος που έβαλε τέλος στην σχέση της
10:28 - 07/11/2022
Λίγο πριν την επιστροφή της στο GNTM 5, η Σοφία Χατζηπαντελή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast at Star και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Ζακ Αποστόλου… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Δημήτρης Σκουλός: «Στο σχολείο με πλάκωναν στο ξύλο επειδή είμαι μελαμψός» Χώρισαν μετά από […]
Το άρθρο Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: Ο απίστευτος λόγος που έβαλε τέλος στην σχέση της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε
Σοφία Χατζηπαντελή: Η πρώην κρητής του GNTM 5 μίλησε για τον χωρισμό της από τον σύντροφό της, Ζαχαρία.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε με μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της
Το γνωστό μοντέλο ήρθε στη χώρα μας για τα γυρίσματα του GNTM και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοφία Χατζηπαντελή: Η επιστροφή στο GNTM και η σχέση της
Η Σοφία Χατζηπαντελή σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την επιστροφή της στην ομάδα του GNTM 5, καθώς και τη σχέση της.
Διαβάστε το στο neolaia.grΧώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Πίστευα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο»
Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είναι πλέον σε σχέση όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της. Η guest κριτής του GNTM αναμένεται να επιστρέψει στο σόου και μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star. Δήλωσε υπερήφανη που είναι αυθεντική όπως της έλεγαν να είναι οι γονείς της. «Νομίζω οι περισσότεροι Έλληνες και Κύπριοι είναι έτσι. Είμαι ενθουσιασμένοι που παίρνω […]
The post Χώρισε η Σοφία Χατζηπαντελή: «Πίστευα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr