Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της γιατί… της έτρωγε χρόνο
10:20 - 07/11/2022
Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή την οποία θα εμφανιστεί και
To άρθρο Σοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε ότι χώρισε από τον σύντροφό της γιατί… της έτρωγε χρόνο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε από τον σύντροφό της γιατί υποστηρίζει οτι… της έτρωγε χρόνο
Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή...
Διαβάστε το στο ZouglaΣοφία Χατζηπαντελή: Αποκάλυψε ότι χώρισε γιατί ο σύντροφός της τής έτρωγε χρόνο
«Είμαι 25χρονών και δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου», τονίζει το μοντέλο
Διαβάστε το στο in.grΣοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε από τον σύντροφό της γιατί υποστηρίζει οτι… της έτρωγε χρόνο
Στην Ελλάδα έχει επιστρέψει εδώ και λίγες ημέρες η Σοφία Χατζηπαντελή με αφορμή την εμφάνισή της στα νέα επεισόδια του GNTM.
Ωστόσο,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε από τον σύντροφό της- «Μου έτρωγε πολύ χρόνο…»
Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες στο GNTM.Η Σοφία Χατζηπαντελή επέστρεψε στην Ελλάδα και αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ημέρες στο GNTM.Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», συνάντησε το μοντέλο, η οποία αποκάλυψε ότι εδώ και λίγο καιρό, έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Ζαχαρία. «Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και υποστηρικτικός. Είμαι 25χρονών όμως και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι μόνη μου γιατί ο Ζαχαρίας μου… έτρωγε χρόνο»
Μία αποκλειστική συνέντευξη στη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε η Σοφία Χατζηπαντελή, λίγα μόλις 24ωρα μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. […]
The post Σοφία Χατζηπαντελή: «Είμαι μόνη μου γιατί ο Ζαχαρίας μου… έτρωγε χρόνο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Χατζηπαντελή: Χώρισε από τον σύντροφό της επειδή… της έτρωγε χρόνο
"Δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΣοφία Χατζηπαντελή: Μιλάει για την επιστροφή της στο GNTM
Η Σοφία Χατζηπαντελή σε αποκλειστική συνέντευξη στο Breakfast at Star μιλάει για την επιστροφή της στο GNTM και όχι μόνο. Δείτε εδώ βίντεο!
The post Σοφία Χατζηπαντελή: Μιλάει για την επιστροφή της στο GNTM appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com