Τσούνης για Τουρκία: Ο ελληνικός στρατός είναι ικανός να προστατεύσει την πατρίδα – Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν γίνει επίθεση

09:14 - 07/11/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος μίλησε ελληνικές του ρίζες. «Γεννήθηκα στην Αμερική. Μιλούσαν ελληνικά στο σπίτι, στο σχολείο δεν ήξερα να μιλήσω αγγλικά, ήταν λίγο δύσκολο στην αρχή. Πήγα και στο ελληνικό σχολείο με το στανιό και η μάνα μου μου είπε “μια μέρα θα με ευχαριστήσεις που έμαθες ελληνικά”» είπε. Και συνέχισε: «Εδώ είναι οι ρίζες μου, πάντοτε θα είναι σπίτι μου. Τα παιδιά μου τα έφερνα κάθε καλοκαίρι, είχαν ένα πόδι στην Αμερική και ένα στην Ελλάδα. Η μάνα μου ήθελε να περνάει τα καλοκαίρια στο χωριό, στον Πλάτανο Ναυπακτίας. Πέρασα τα καλύτερα καλοκαίρια στον Πλάταν

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζορτζ Τσούνης: Ικανός ο ελληνικός στρατός να προστατεύσει την πατρίδα αλλά βρείτε τα με την Τουρκία

Για τις ελληνικές ρίζες του, για τον Τζο Μπάιντεν και κυρίως για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μίλησε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης. Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι σημαντική σύμμαχοι της Ουάσινγκτον και πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους με διάλογο, είπε. «Η πρωτεύουσα αρχή είναι ότι πρέπει η Ελλάδα και η Τουρκία ... Περισσότερα To άρθρο Τζορτζ Τσούνης: Ικανός ο ελληνικός στρατός να προστατεύσει την πατρίδα αλλά βρείτε τα με την Τουρκία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τσούνης: «Ο ελληνικός στρατός είναι ικανός να προστατέψει την πατρίδα» – Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας

Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ εάν η Τουρκία ξεκινήσει πόλεμο με την Ελλάδα; Μια δύσκολη ερώτηση κρίθηκε να απαντήσει ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», του ΑΝΤ1, στην οποία αναφέρθηκε εκτενώς στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών. Αρχικά, μιλώντας για τα ελληνοτουρκικά, ο κ. Τσούνης είπε πως: […] The post Τσούνης: «Ο ελληνικός στρατός είναι ικανός να προστατέψει την πατρίδα» – Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Τζορτζ Τσούνης: Ικανός ο ελληνικός στρατός να προστατεύσει την πατρίδα αλλά βρείτε τα με την Τουρκία

Τζορτζ Τσούνης: Για τις ελληνικές ρίζες του, για τον Τζο Μπάιντεν και κυρίως για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις μίλησε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνης. Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι σημαντική σύμμαχοι της Ουάσινγκτον και πρέπει να λύσουν τις διαφορές τους με διάλογο, είπε. Το άρθρο Τζορτζ Τσούνης: Ικανός ο ελληνικός στρατός να προστατεύσει την πατρίδα αλλά βρείτε τα με την Τουρκία εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Αμερικανός Πρέσβης Τσούνης: «Ο Ελληνικός Στρατός είναι ικανός να προστατεύσει την πατρίδα»

«Να τα βρούμε μόνοι μας»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του

Ιαπωνία: Ισχυρός σεισμός κοντά στη δυτική ακτή της Χονσού

Συνελήφθη 67χρονος στον Κεραμεικό για επίθεση σε 27χρονο λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού

Η Ρωσία λέει ότι η Ουκρανία έπληξε έδαφος της με αμερικανικούς πυραύλους δύο φορές τις τελευταίες τρεις μέρες

Κίνηση τώρα: Τροχαία σε Συγγρού και λεωφόρο Αθηνών, δύσκολη η κατάσταση στους δρόμουςς