Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει τον γάμο της Βαλέριας και του Ηλία;

21:42 - 06/11/2022

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως τα γενέθλια του Παναγή καταλήγουν σ’ ένα μεγάλο φιάσκο, με το ζευγάρι μας να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες και την Κατερίνα να παίρνει τους δρόμους εκτός εαυτού. Δείτε στο happytv.gr όλες τις εξελίξεις: Ο Ηλίας, πάλι, έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τη […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Θα καταφέρει κάποιος να σταματήσει τον γάμο της Βαλέριας και του Ηλία;

Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος όταν μάθει πως ο Θοδωρής είναι εγγονός του Βαγγέλα;

Χαιρέτα μου τον πλάτανο, Eπεισόδιο 46 – Τα γενέθλια του Παναγή καταλήγουν σε ένα μεγάλο φιάσκο, με το ζευγάρι μας […] The post Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι θα κάνει ο Εγκέφαλος όταν μάθει πως ο Θοδωρής είναι εγγονός του Βαγγέλα; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ happytv.gr

Ταμπού: «Μη διανοηθείς να μιλήσεις στην αστυνόμο, θα βρεις τα παιδιά σου νεκρά»

Με διπλό sold out ξεκίνησαν ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης, με Special Guest τη Μαλού

Ηλίας Γκρέκος: Σαρώνει με τις εμφανίσεις του στο θρυλικό «Caravan»

Grand Hotel: «Ανιψιά μου είναι, κόρη της αδερφής μου» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

Ο Τιμωρός: Ο Μάρκος έχει σκοπό να τους χαρίσει ένα βράδυ γεμάτο εκπλήξεις

«Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος και η Κέλλυ διακόπτουν σχέσεις – Οι περιλήψεις από τα 5 επόμενα επεισόδια