The Voice: Καθήλωσε η Νένσυ με την ιστορία της – «Με έχουν ρίξει ψυχολογικά»

21:30 - 06/11/2022

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί η Νένσυ Βλαζερία από την Αλβανία στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της […] The post The Voice: Καθήλωσε η Νένσυ με την ιστορία της – «Με έχουν ρίξει ψυχολογικά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

The Voice: Καθήλωσε η Νένσυ με την ιστορία της – Με έχουν ρίξει ψυχολογικά

Στη σκηνή του The Voice επέλεξε να βρεθεί η Νένσυ Βλαζερία από την Αλβανία στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Λίγο πριν ανέβει όμως σε αυτήν και διεκδικήσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση, η νεαρή διαγωνιζόμενη έμελλε να καθηλώσει τους τηλεθεατές με την προσωπική της ιστορία. Πιο συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό της απόσπασμα, η Νένσυ εξομολογήθηκε πως «είμαι 20 ετών και μένω στην Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα στην Αλβανία και όταν ήμουν έξι ετών εγώ και η οικογένεια μου ήρθαμε στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή. Η προσαρμογή μου στην Ελλάδα ήταν δύσκολη γιατί οι γονείς μου δεν ήξεραν την ελληνική γλώσσα και εγώ αναγκάστηκα να την μαθαίνω μόνη μου. Επαγγελματ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε