Α. Τζιτζικώστας: Αστειότητες όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός μου με κάποιο άλλο όνομα
17:42 - 06/11/2022
στειότητες χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός του με κάποιο άλλο όνομα ατόμου στο οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Τουρκία.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζιτζικώστας για τις τουρκικές αρχές: Ήξεραν ποιος είμαι, αστειότητες όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός μου
Αστειότητες χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας,
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΑ. Τζιτζικώστας: Αστειότητες όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός μου με κάποιο άλλο όνομα
στειότητες χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός του με κάποιο άλλο όνομα ατόμου στο οποίο δεν επιτρέπεται η είσοδος στην Τουρκία. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, με αφορμή το χθεσινό περιστατικό με την απαγόρευση εισόδου του στην Τουρκία, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε: «δεν μπορώ να γνωρίζω τι σκέφτονται […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΤζιτζικώστας: Αστειότητες όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός μου με κάποιο άλλο όνομα
Τζιτζικώστας: Αστειότητες όσα αναφέρθηκαν για σύμπτωση του ονόματός μου με κάποιο άλλο όνομαvdounis
Sun, 06/11/2022 - 18:17
Διαβάστε το στο sofokleousin.gr