Κατιάνα Μπαλανίκα: Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με την αλλαγή στην εμφάνισή της – «Μισή Κατιάνα»

15:56 - 06/11/2022

Εμφανώς ανανεωμένη εμφανίστηκε η Κατιάνα Μπαλανίκα στο Καλύτερα Δε Γίνεται με την Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή […] The post Κατιάνα Μπαλανίκα: Άφωνη η Ναταλία Γερμανού με την αλλαγή στην εμφάνισή της – «Μισή Κατιάνα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατιάνα Μπαλανίκα: Έκπληκτη η Ναταλία Γερμανού με την αλλαγή της

“Άλλος άνθρωπος” η Κατιάνα Μπαλανίκα στο πλατό της εκπομπής του Alpha. Μιαν άλλη Κατιάνα Μπαλανίκα κλήθηκε να υποδεχθεί η Ναταλία Γερμανού στο πλατό του “Καλύτερα δε γίνεται” το μεσημέρι της Κυριακής στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια εντυπωσιάστηκε από την αλλαγή στην εμφάνισή της κι ανέφερε από τους ήχους του «Ζήτα μου ό,τι θες». «Ζωή μισή. ... Περισσότερα To άρθρο Κατιάνα Μπαλανίκα: Έκπληκτη η Ναταλία Γερμανού με την αλλαγή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»