Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με την Αναστασία Περράκη και το GNTM

12:00 - 06/11/2022

Ο coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην To άρθρο Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας του με την Αναστασία Περράκη και το GNTM δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη

Ο coach του GNTM, Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη για τα […] The post Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Χρήστος Μπίρμπας: Τι απαντά ο κόουτς του GNTM στα αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αναστασία Περράκη

«Δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει να με συγκρίνουν με καλύτερους από εμένα, όπως είναι ο Γιώργος Καράβας»

Διαβάστε το στο news.gr

Χρήστος Μπίρμπας: Τα αρνητικά σχόλια για το GNTM 5 & η σχέση του με την Αναστασία Περράκη

Ο Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για το GNTM 5, τη σύγκριση με τον Γιώργο Καράβα και τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Χρήστος Μπίρμπας για τη σύντροφό του, Αναστασία Περράκη: «Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά» 

Ο Χρήστος Μπίρμπας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και στην Ελένη Βουλγαράκη για το GNTM αλλά και για τη σχέση του με την Αναστασία Περράκη. Το μοντέλο δήλωσε: «Σίγουρα η αρχή ήταν λίγο δύσκολη λόγω των καμερών, αλλά μπορώ να πω πως έχω μία σχετική εμπειρία πάνω σε αυτό λόγω του μόντελινγκ» τόνισε ο Χρήστος Μπίρμπας. […] The post Χρήστος Μπίρμπας για τη σύντροφό του, Αναστασία Περράκη: «Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας μας είναι παλιακά»  appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»