Τζούλια Νόβα: Η απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

09:58 - 06/11/2022

Η Τζούλια Νόβα ανήρτησε χθες μια ανάρτηση – ξέσπασμα για όσους σχολιάζουν αρνητικά την καταγωγή της, To άρθρο Τζούλια Νόβα: Η απάντηση στις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Παρεξηγηθήκατε που ανέβασα…» – Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο

Η Τζούλια Νόβα περνά μία δύσκολη περίοδο, διότι πέρα από το γεγονός πως η επίθεση στον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, δέχθηκε “επίθεση” από αγνώστους στον λογαριασμό της στο Instagram, λόγω της καταγωγής της… Διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr Ειδήσεις σήμερα Kακοκαιρία «EVA»: «Χτυπάει» την Αττική με ισχυρές βροχοπτώσεις Βασίλης Παπαθεοδώρου: Είχε […] Το άρθρο «Παρεξηγηθήκατε που ανέβασα…» – Η απάντηση της Τζούλια Νόβα στις αντιδράσεις για τη φωτογραφία με το μεσαίο δάχτυλο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»