Μάρκος Σεφερλής: Δεν μου έχει γίνει πρόταση γιατί έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία μοναχική

09:52 - 06/11/2022

“Για αυτό και κάνω δικές μου τηλεοπτικές σειρές με ανθρώπους που εκτιμώ, εμπιστεύομαι και θέλω να έχω δίπλα μου” δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο Μάρκος Σεφερλής κι η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που δεν έχει λάβει και το ρόλο ... Περισσότερα To άρθρο Μάρκος Σεφερλής: Δεν μου έχει γίνει πρόταση γιατί έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία μοναχική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αγόρασε σπίτι αξίας 38.999 δολαρίων από την Amazon, αλλά δεν διάβασε τα «ψιλά γράμματα»

Κυκλοφοριακό χάος σε Κηφισό, Αττική Οδό και κέντρο της Αθήνας - Πού αλλού παρατηρούνται προβλήματα

Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Ανθή Βούλγαρη σε αντιπαράθεση on air – «Αυτό που κάνεις είναι αγένεια»

Μάικ Τάισον – Τζέικ Πολ: Το 20χρονο ring girl που έκλεψε την παράσταση στον ιστορικό αγώνα

Θέμα χρόνου η αποχώρηση Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Οργή της Κουμουνδούρου για τη δήλωση Κασσελάκη για το Μάτι

Black Friday 2024: Τα top τρία ηλεκτρονικά είδη που προωθούν οι μεγάλες αλυσίδες