Μάρκος Σεφερλής: Δεν μου έχει γίνει πρόταση γιατί έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία μοναχική

09:52 - 06/11/2022

“Για αυτό και κάνω δικές μου τηλεοπτικές σειρές με ανθρώπους που εκτιμώ, εμπιστεύομαι και θέλω να έχω δίπλα μου” δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής. Ο Μάρκος Σεφερλής κι η Έλενα Τσαβαλιά παραχώρησαν συνέντευξη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Χάρη Λεμπιδάκη. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτάσεις που δεν έχει λάβει και το ρόλο ... Περισσότερα To άρθρο Μάρκος Σεφερλής: Δεν μου έχει γίνει πρόταση γιατί έχουν καταλάβει ότι χαράζω μια πορεία μοναχική δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ρεάλ – Σοσιεδάδ: 4-4: Ο Ρούντιγκερ σκόραρε στην παράταση και έστειλε τους Μαδριλένους στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας

Καταγγελίες κατοίκων για τη φωτιά στα Άνω Πατήσια: «Είναι η τρίτη σε 15 μέρες» – «Μένουν μέσα μετανάστες»

MasterChef 2025: Η Χριστιάνα πήρε την αρχηγία από τον Γιώργο και τον έβγαλε στον «τάκο»

Αρμίνια – Λεβερκούζεν 2-1: Η ομάδα της τρίτης κατηγορίας προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Γερμανίας

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Τη νίκησε ξανά και δεν χάνει το «τρένο» για το Champions League

Γη της ελιάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Τιμόθεος αποκαλύπτει πράγματα από το παρελθόν στον Λυκούργο